Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai cunoscuţi urmăriţi internaţional din România a fost găsit: Se relaxează la o bere cu mai mulţi politicieni (FOTO)

marko attila

În ciuda faptului este urmărit prin Interpol de trei ani, fostul deputat UDMR Marko Attila apare în fotografii recente, relaxat, la o discuție amicală cu prietenii. Acesta a participat la Festivalul Secuiesc din Budapesta, desfășurat în perioada 11-13 mai 2018, în compania lui Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna, și Potapi Arpad Janos, secretar de stat în Guvernul Ungariei, coordonatorul Secretariatului de stat pentru politica națională, informează libertatea.ro.

Vezi şi: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Cauzele mai puţin cunoscute ale bolilor de ficat

Marko Attila, fost șef al Departamentului pentru Relații Interetnice din Guvern și ex-deputat UDMR, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru retrocedarea ilegala a clădirii Colegiului Szekely Miko, din municipiul Sfântu Gheorghe. Inițial, în acest dosar scăpase cu o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, dar judecătorii Curții de Apel București au dispus transformarea într-o pedeapsă cu executare, pentru că, între timp, fusese trimis în judecată într-un alt dosar. Marko Attila era acuzat de ”abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul”.

FOTO: libertatea.ro

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.