Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai longevivi liberali laudă un lider PSD: 'De departe, a fost cel mai implicat, cel mai harnic și cu o doză parcă nelimitată de energie'

Facebook
Calin Dobra

Cel mai longeviv consilier județean din Timiș șocehază printr-un anunț de ultimă oră. Tiberiu Lelescu are o vechime de 20 de ani în forul aleșilor județeani, perioadă în care a coloborat cu mai mulți președinți ai instiuției. Unii au fost din partidul său, adică PD-l, apoi PNL, alții au fost de la alte formațiuni politice, notează renasterea.ro.

Acum, la finalul carierei (Lelescu nu mai candidează pentru un nou mandat), experimentatul consilier județean a tras linie și a dezvăluit numele preșeidntelui CJT de care a fost cel mai mult impresionat.

Surpriza vine din faptul că cel noninalizat de Tiberiu Lelescu nu este un coleg de partid: ”Am lucrat cu mulți președinți, i-am urmărit pe fiecare, cu bune și cu rele. Dintre toți însă, cel mai mult m-a impresionat Călin Dobra. De departe, a fost cel mai implicat, cel mai harnic și cu o doză parcă nelimitată de energie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.