Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai mari fermieri români și-a închis conturile la BCR, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen

banca, imprumut

Dimitriei Muscă, unul dintre cei mai mari fermieri din România, cu afaceri în zona Aradului și în partea de vest a țării, a luat decizia, joi, de a-și închide conturile la BCR, bancă al cărei acționar principal este Erste Group din Austria.

Măsura a fost luată după ce ministrul austriac de interne s-a opu, în Consiliul JAI aderării României la Spațiul Schengen.

"Am luat decizia pe loc să închidem, la ora 12, când am văzut opoziția Austriei. Am avut fond la BCR. Le-am închis pe loc. Funcționarii n-au vrut, dar n-au avut ce face. Le-am zis că îmi e milkă de ei.

Am făcut un apel, foarte mulți s-au solidarizat. Eu, care cumpăr motorină foarte multă, nu mai cumpărăm de la OMV. Noi, românii, trebuie să facem acest lucru.

Noi, popotul, ne unim, dacă facem un act de fair play. Nu putem să ne luăm după unul și altul. Conducătorii noștri știu doar să stea capră", a spus Dimitrie Muscă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.