Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai mari producători din Europa preia activele COS Târgoviște

Curs de Guvernare
COS Targoviste

Tranzacția prin care grupul italian Beltrame, unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel și oțeluri speciale din Europa, preia activele funcționale ale Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște contra sumei de 38,3 milioane euro plus TVA, a fost autorizată de către Consiliul Concurenței, informează profit.ro.

Ultimele "hopuri" juridice până la închiderea deal-ului sunt soluționarea definitivă a dosarului de faliment al combinatului, cu termen de judecată 23 februarie, și a contestației Liberty Galați la decizia creditorilor COS Târgoviște de aprobare a înțelegerii cu Beltrame, a declarat, pentru sursa citată șeful operațiunilor din România ale grupului, Carlo Beltrame.

AFV Beltrame Group este unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel și oțeluri speciale din Europa, având deja în România combinatul siderurgic Donalam Călărași. Înființat în 1896, AFV Beltrame Group deține 6 fabrici, în Italia, Franța, Elveția și România, cu un total de peste 2.000 de angajați, peste 2 milioane de tone vândute anual și activități comerciale în peste 40 de țări. COS Târgoviște, aflat de 8 ani în insolvență, este singurul producător de oțel-beton cu ciclu complet din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.