Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai PERICULOȘI INTERLOPI a fost reţinut de DIICOT: Droga minore și le exploata sexual

aradon.ro
Fizidean Ioan Vivi

Un interlop extrem de periculos a fost reţinut de către procurorii DIICOT. Acuzaţiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Cei de la DIICOT Arad au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Fizidean Ioan Vivi pentru trafic de droguri – cannabis, cocaină și pastile Ecstasy – și trafic de minore după o descindere care a avut loc marți. În locuința în care se afla Fizidean se mai aflau două minore, care erau folosite de interlop în scopul exploatării sexuale, cât și o cantitate de cannabis, conform aradon.ro.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

Adolescentele se aflau într-o stare deplorabilă. Fizidean oferea drogurile minorelor, iar ulterior acestea erau exploatate sexual, la „comanda” lui. Conform informațiilor deținute, minorele erau duse la un salon de masaj erotic din Arad unde era locul de selecție al clienților. Procurorii DIICOT Arad l-au dus la audieri pe Fizidean, iar în urma acestora s-a decis reținerea interlopului pentru 24 de ore. Cel mai probabil, miercuri, 23 august, Fizidean urmează să fie prezentat în fața judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce

La începutul anului 2009, Fizidean a fost arestat, iar apoi condamnat la 15 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul „Împăratul” pentru săvârșirea unor infracțiuni precum șantaj, cămătărie, lipsire de libertate și inițiere de grup infracțional organizat și aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, interlopul fiind condamnat și într-un dosar de înșelăciune cu file CEC. Ambele dosare – „Împăratul” și cel cu filele CEC – au fost instrumentate tot de DIICOT Arad, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.