Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai temuţi interlopi din România a fost REȚINUT: Acuzaţii extrem de grave

jurnaldevrancea.ro
catuse

Fănel Trandafir, zis Cimino, fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box (FRB), a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore fiind acuzat de constituirea grupării infracţionale 'Frăţia', 'în vederea săvârşirii unor infracţiuni', precizează IPJ Dolj.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, din probe a rezultat că Fănel Trandafir a aderat la gruparea 'Frăţia', iar împreună cu inculpaţii Ion Ilie, zis Ilie Puşcărie, Roşianu Gigel, Zavera Gigi Vadik, zis Gigioc, şi Pîrvu Mihai, zis Caiac (care în 2008 a decedat după ce a fost împuşcat într-un scandal), au constituit nucleul de decizie al grupării în vederea săvârşirii unor infracţiuni faţă de persoanele care nu aveau atitudinea dorită de grup, sau care manifestau o atitudine potrivnică acţiunilor grupării.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

'Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Dolj - Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia nr. 1 Poliţie , în urma activităţilor complexe desfăşurate, a procedat la reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Trandafir Fănel, zis Cimino, pentru comiterea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, prev. de art. 367 alin. 1 din C.p.', se afirmă în comunicatul IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, ulterior constituirii grupului infracţional şi a nucleului de decizie, Fănel Trandafir, zis Cimino, prin acţiuni individuale, care se circumscriu infracţiunii de ameninţare, a sprijinit existenţa acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.