Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre oamenii cheie în Guvernul Victor Ponta și-a dat DEMISIA

palatul victoria guvern

Dan Manolescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor, va parasi institutia incepand de la 1 septembrie. El se intoarce in mediul privat, de unde a fost recrutat pentru a-l sprijini pe liberalul Daniel Chitoiu in reformarea Finantelor.

Manolescu, 37 de ani, era unul dintre oamenii cheie în minister. Ca secretar de stat el a fost coordonator al procesului de elaborare a legislatiei, politicilor si reglementarilor contabile si fiscale din ultimii doi ani, fiind sustinut initial de PNL la intrarea in guvern in ianuarie 2013, Dan Manolescu a fost mentinut in functie de premierul Victor Ponta, care i-a si dat drept de semnatura in Ministerul Finantelor in perioada de interimat de dupa demisia lui Daniel Chitoiu.

Printre alte functii detinute de catre Manolescu se numara si functia de vicepresedinte al Camerei Consultantilor Fiscali, cea de tax partner in cadrul Soter & Partners si functia de tax consultant incadrul KPMG Romania. Dan Manolescu si-a urmat studiile la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Craiova, fiind si absolvent al Academiei de Studii Economice- Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (1998).

In 2006, a obtinut titlul de Doctor in domeniul Contabilitate la Academia de Studii Economice Bucuresti, in 2007 a obtinut certificarea de Consultant Fiscal si in 2008 de Auditor Financiar, scrie hotnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.