Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre răpitorii câinilor cântăreţei Lady Gaga, condamnat la 21 de ani de închisoare

lady gaga

Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că l-au atacat violent pe un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat luni, la Los Angeles, la 21 de ani de închisoare, relatează AFP.

James Howard Jackson, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru tentativă de omor, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce acesta plimba cei trei câini bulldog francez ai artistei, la Hollywood, în februarie 2021, informează Agerpres.

"Un acord de recunoaştere a vinovăţiei îl găseşte pe James Howard Jackson responsabil pentru comiterea unui act violent, fără inimă şi face dreptate victimelor noastre", se arată într-un comunicat al procurorului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum doi bărbaţi coboară dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei şi îl împuşcă în piept.

Bărbaţii iau apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, şi fug, lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând.

Cel de-al treilea câine, Miss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors la însoţitorul ei.

Ryan Fischer a dezvăluit ulterior pe Instagram că a suferit leziuni pulmonare.

Lady Gaga, cunoscută pentru hituri precum ''Just Dance'' şi ''Bad Romance'', a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru găsirea câinilor săi.

Câinii au fost aduşi înapoi de o femeie care a declarat că i-a găsit legaţi de un stâlp. Femeia a fost de asemenea arestată. Potrivit poliţiei, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre agresori, iar rolul său era de a recupera recompensa în numele acestora.

James Howard Jackson fusese eliberat pe 6 aprilie în urma unei erori administrative şi apoi arestat din nou, patru luni mai târziu.

Această sentinţă survine după cea a complicilor săi, Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, condamnat la patru ani de închisoare, şi după cea a lui Lafayette Shon Whaley, în vârstă de 28 de ani, condamnat la şase ani de închisoare.

Cazul ilustrează popularitatea acestor câini în rândul celebrităţilor, dar şi al infractorilor, pentru care dimensiunile lor mici şi preţul ridicat îi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.