Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre suspecţii atacului din Canada, soldat cu zece decese, a fost găsit mort

Royal Canadian Mounted Police
Royal Canadian Mounted Police politie canada

Unul dintre fraţii suspectaţi că au ucis zece oameni duminică, în Canada, a fost găsit fără viaţă, a anunţat poliţia canadiană, care încă îl caută pe al doilea suspect, informează AFP şi Reuters.

Potrivit celui mai recent bilanţ, alte 18 persoane au fost rănite în atacul din provincia Saskatchewan, unele fiind în stare gravă. Luni seară, 13 victime erau încă în spital, dintre care patru în stare critică.

Fraţii Damien şi Myles Sanderson sunt suspectaţi că au comis atacul care a devastat comunitatea indigenă din Saskatchewan, potrivit Agerpres.

Damien Sanderson, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort într-o zonă cu iarbă din James Smith Cree Nation, posibil ucis de fratele său.

Myles Sanderson, 30 de ani, este căutat în continuare. El este posibil să fie rănit şi să caute un loc în care să primească îngrijiri medicale, a precizat Rhonda Blackmore, reprezentantă a poliţiei regionale.

Ea a avertizat populaţia că Myles Sanderson reprezintă un pericol, chiar dacă ar fi rănit. “Myles a comis în trecut mai multe fapte penale. Îl considerăm înarmat şi periculos. Nu vă apropiaţi de el”, a subliniat Blackmore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.