Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre suspecţii bănuiţi că l-ar fi ucis în bătaie pe Adrian Kreiner, adus în ţară. El ar fi ameninţat-o cu arma pe fiica omului de afaceri

gandul
laurentiu ghita crima adrian kreiner

Laurenţiu Ghiţă, unul din suspecţii bănuiţi că l-ar fi ucis în bătaie pe Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, a fost adus noaptea trecută în ţară după aproape două luni de la crimă. Cosmin Costinel Zuleam, un alt suspect dintre cei trei, este în continuare de negăsit.

"Dar nu am fost fugit niciunde", a spus Ghiţă. Laurenţiu Ghiţă, unul dintre suspecţii crimei, a fost extrădat noaptea trecută. Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Dolj, a fost găsit în Marea Britanie, unde a fugit după ce, împreună cu alţi doi indivizi, l-ar fi omorât pe Adrian Kreiner.

Surse Observator spun că el ar fi fost cel care ar fi ameninţat-o cu arma pe fiica milionarului, pentru a afla unde ţinea acesta din urmă banii.

Asta după ce au găsit-o pe fată în dressing, unde s-a ascuns când a auzit zgomote venite de la parterul casei.

Doi dintre cei 3 suspecți de crimă în cazul omului de afaceri din Sibiu, ucis în bătaie, au fost găsiți

Unul dintre aceștia, Laurențiu Ghiță, a fost prins in Scoția și adus în țară. Al treilea, însă, este de negăsit. Fostul boxer, Laurenţiu Ghiţă, are 8 clase şi multe furturi la activ.

De la lemne, fier vechi, până la ţigări. Pentru toate a luat pedepse cu suspendare. Stă în spatele gratiilor doar 11 luni, după ce e prins fără permis la volan.

Cel de-al doilea suspect, Cristian Marian Minae, zis Puşcărie, un individ cu 5 clase, şi-a început cariera infracţională în urmă cu 15 ani.

În 2013, în Galicea Mare din Dolj, intră peste 2 soţi şi fură un milion de lei. Foloseşte acelaşi mod de operare ca în cazul lui Kreiner.

Îi leagă pe oameni şi îi torturează până când află unde ţin banii. Acesta a fost prins în Irlanda de Nord la scurt timp după fapta din Sibiu, iar acum autorităţile fac demersuri să-l extrădeze şi pe el. Lipseşte în continuare liderul grupării, Cosmin Costinel Zuleam, zis Olteanul.

Sursele citate spun că a ieşit din ţară cu iubita lui. Ultima oară a fost reperat în Franţa, iar de acolo, i s-a pierdut urma.

Adrian Kreiner era un antreprenor de succes şi conducea o companie care produce piese pentru industria auto. Doar anul trecut, a avut un profit de 2 milioane şi jumătate de lei. Omul de afaceri a fost bătut crunt înainde de a fi legat şi sufocat.

Cei 3 asasini au plecat în Timiş, la complicele lor, Ilie Sitariu, unde au aflat că victima a murit la spital. Aşa că au decis să fugă din ţară. Cei 3 riscă acum până la 25 ani de închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.