Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Cinci dintre răniţii în accidentul din Ialomiţa, aduşi la spitale din Capitală - FOTO

obiectiv.net
accident urziceni plan rosu

UPDATE

Dintre cele 14 persoane rănite în accidentul de pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni (Ialomiţa), cinci au fost transportate la spitale din Capitală, iar nouă la spitalul din Urziceni, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit AGERPRES.


Două dintre persoanele accidentate sunt în stare gravă, a menţionat sursa citată. Persoanele rănite sunt transportate de către echipajele SMURD şi serviciul de ambulanţă judeţeană, după cum urmează: nouă la Spitalul din Urziceni; trei persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, o victimă la Spitalul clinic Colentina, iar o victimă la a fost preluata de elicopter pentru a fi transportata la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Citeşte şi: Spaniolii, din nou în stradă. Miting DE AMPLOARE împotriva independenţei Cataloniei - FOTO/VIDEO

UPDATE

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, spune că în accident au fost implicate 15 persoane, 6 dintre ele fiind încarcerate. Arafat susţine că una dintre victime a decedat la faţa locului, în ciuda eforturilor medicilor.

"Sunt implicate mai multe maşini, dintre care şi o autoutilitară cu 7 persoane în ea. E planul roşu activat. 6 persoane erau încarcerate. Avem, din păcate, şi un deces în acest moment. Pacienţii urmează să fie transferaţi către Bucureşti şi către Slobozia, depinde de gravitatea rănilor. (...) 15 persoane au fost implicate, 6 persoane au fost încarcerate, din pacate avem şi un deces. (...)Dacă rănile sunt critice, elicopterul îi va aduce la Bucureşti. Evităm să îi ducem la Slobozia pentru ca apoi să îi aducem la Bucureşti. (...) Elicopterul a fost trimis încă de la început, de la primul apel s-a luat decizia şi a aterizat rapid, distanţa nu e foarte mare.", a declarat Raed Arafat într-o intervenţie telefonică la România TV.

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe DN 2 este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un accident de circulaţie în care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, autorităţile activând Planul Roşi de intervenţie. Din primele informaţii, în maşini erau zece persoane, unele fiind încarcerate, potrivit Obiectiv.net.

content-image

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni.

”Din primele informatii sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

content-image

ISU Ialomita a activat Planul Rosu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

content-image

De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului. Misiunea este în desfăşurare, forţele încercând salvarea persoanelor implicate.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.