Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Circulaţia pe DN 57A a revenit la normal. Pietrele căzute pe carosabil, îndepărtate

observator.tv
cadere de stanci carosabil

UPDATE

Pe DN 57A, între localităţile Baziaş şi Socol, se circulă normal, după ce pietrele căzute pe carosabil au fost îndepărtate de către lucrătorii Secţiei Drumuri Naţionale Orşova.

''SDN Orşova a anunţat că acum se circulă normal pe DN 57A, între Baziaş şi Socol, km 13 + 200 şi 16 + 900, în apropierea localităţii Divici, unde pietrele au fost îndepărtate de pe carosabil'', a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Semenic'' al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Sâmbătă, prin apelul unic 112, s-au anunţat căderi de pietre pe DN 57A, între localităţile Baziaş şi Socol, ceea ce a făcut ca circulaţia să se desfăşoare, o perioadă, cu dificultate, pe o singură bandă.

*

ŞTIREA INIŢIALĂ

Circulaţia se desfăşoară sâmbătă cu dificultate, pe o singură bandă, între localităţile Baziaş şi Socol, din cauza căderii de pietre pe DN 57A.

''Prin apelul unic 112, s-au anunţat căderi de pietre pe DN 57A, între localităţile Baziaş şi Socol. În prezent, se circulă cu dificultate, pe o singură bandă. La faţa locului acţionează Serviciul Drumuri Naţionale Orşova'', a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Semenic'' al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea, pentru AGERPRES .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.