Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Nouă persoane, duse la spital în urma accidentului din Buzău. Printre victime, o femeie ÎNSĂRCINATĂ şi un bărbat în stare gravă / FOTO

reporterbuzoian.ro
accident buzau plan rosu

Autorităţile din municipiul Buzău au activat planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău. Din primele informaţii, ar fi rănite cel puţin cinci persoane, iar la faţa locului se află mai multe ambulanţe, scrie News.ro.

UPDATE

Accidentul produs în apropierea Şcolii gimnaziale nr. 1 din Buzău s-a soldat, în total, cu nouă victime, printre care un bărbat, care este internat în stare gravă la spital, cu picioarele zdrobite, şi o femeie însărcinată, care a suferit un atac de panică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, a declarat pentru AGERPRES că printre victimele accidentului se numără şi o fetiţă de 12 ani, care a suferit o fractură la gleznă. 

UPDATE

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din primele verificări efectuate la faţa locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflată la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea şcolii, potrivit NEWS.RO .

”În urma impactului, şase persoane adulte, cinci femei şi un barbat, au suferit vătămări corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, în faţa unităţii şcolare”, a transmis Poliţia Buzău.

UPDATE

"Toate victimele au fost transportate la UPU, unde primesc îngrijiri medicale. A fost pus în aplicare planul roşu la nivelul judeţului. (...) Starea victimelor este stabilă. Pe lângă cele 6 persoane, au mai fost duse la spital 3 persoane care au suferit atacuri de panică. Printre ele se numără şi o fetiţă de 12 ani.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

UPDATE

Directoarei școlii i s-a facut rău. Ea fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, potrivit Reporterbuzoian.ro.

content-image

*

Conform informaţiilor furnizate de Poliţie şi de ISU Buzău, o maşină a intrat într-un grup de persoane - copii şi părinţi aflaţi în faţa Şcolii Generale nr. 1 din Buzău.

content-image

Primele date arată că ar fi fost rănite cel puţin cinci persoane. La faţa locului sunt cinci ambulanţe şi o maşină de transport victime multiple.

Potrivit primelor informaţii, la volanul maşinii s-ar fi aflat directoarea Şcolii Generale nr. 1.

content-image

Citeşte şi: Un martor al crimei de la metrou RUPE TĂCEREA. Detalii ÎNGROZITOARE: 'Oamenii filmau, nu a intervenit NIMENI...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.