Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Femeia ÎNJUNGHIATĂ de soţ în faţa grădiniţei a MURIT

Ultima Ora breaking news

Au fost scene şocante în Bucureşti! O femeie a fost înjunghiată în faţa unei grădiniţe din sectorul 2 al Capitalei, pe strada Agricultori nr.54. Femeia a fost preluată de ambulanţă în stop cardio-respirator şi a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

UPDATE

Rănile femeii erau deosebit de grave şi, în ciuda eforturilor medicilor, viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată. Ea a decedat în urmă cu scurt timp, la Spitalul Floreasca, potrivit Antena 3.

UPDATE

Femeia înjunghiată este chiar proprietara grădiniţei. Educatoarea are doi copii şi avea un ordin de restricţie împotriva soţului ei, care nu avea voie să se apropie de ea sau de copii la mai mult de 200 de metri, potrivit România TV.

UPDATE

Potrivit primelor informaţii, atacatorul este chiar soţul femeii. El a fost prins de către poliţişti şi dus la audieri la Secţia 8 de Poliţie, scrie NEWS.RO .

*

UPDATE

"A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

"Prin apel 112, in jurul orei 12.20 a fost sesizata o agresiune asupra unei femei. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri", au declarat reprezentanţii Poliţiei Capitalei pentru ŞTIRIPESURSE.RO.

*

Potrivit România TV, femeia era angajată a grădiniţei. Bărbatul a intrat peste ea şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Dacă din primele informaţii se ştia că femeia ar fi decedat în urma atacului, jurnaliştii România TV transmit că aceasta ar fi în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Poliţia şi procurorii s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă.

Citeşte şi: Singura româncă învingătoare la Roland Garros, mărturii INCREDIBILE după victoria Simonei Halep: 'E o luptătoare. E gata să MOARĂ pe teren...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.