Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Bărbatul atacat de mistreţ a decedat

toateanimalele.ro
mistret

UPDATE

Bărbatul din localitatea argeşeană Tigveni care luni a fost atacat de un mistreţ, în urma atacului fiindu-i sancţionată artera femurală, a fost declarat decedat, în condiţiile în care manevrele de resuscitare nu au avut rezultat întrucât pierduse foarte mult sânge, scrie NEWS.RO.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că bărbatul atacat de mistreţ avea 40 de ani şi a fost declarat decedat.

El se afla cu oile pe un teren viran, la aproximativ un kilometru de şcoala generală din localitate, când a fost atacat de animalul sălbatic.

Un alt localnic, care a observat atacul, a sărit în ajutorul ciobanului şi a sunat la 112. Bărbatul atacat de animal nu a mai putut fi salvat, în condiţiile în care a pierdut foarte mult sânge, iar când echipajele medicale au ajuns la el intrase deja în stop cardio-respirator.

*

Un bărbat a fost atacat de un porc mistreţ, luni după-amiază, pe o stradă din localitatea argeşeană Tigveni, în urma atacului colţii animalului secţionând artera femurală a bărbatului care a intrat în stop cardio-respirator. La ora transmiterii acestei ştiri, echipaje medicale încearcă să-l resusciteze, anunţă NEWS.RO.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Mădălina Epure, bărbatul a fost atacat de un porc mistreţ în apropierea Şcolii Generale din satul Bârseşti comuna Tigveni.

Omul a suferit o plagă în zona piciorului, iar primele investigaţii arată că mistreţul a secţionat artera femurală, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele medicale se află la faţa locului şi încearcă să oprească hemoragia şi să-l resusciteze pe bărbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.