Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE- Şoferul ÎMPUŞCAT ÎN CAP de un poliţist A MURIT / FOTO

breaking news stiripesurse.ro

Caz şocant la Vaslui! Un polițist a împușcat, în această după-amiază, un tânăr în vârstă de 27 ani. Din primele informații, se pare că acesta a fost nevoit să folosească arma din dotare întrucât bărbatul se opunea arestării.

UPDATE

Bărbatul împuşcat accidental, joi, de un poliţist, a murit, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

"Bărbatul a fost resuscitat, a intrat de două ori în stop cardio-respirator, au fost continuate procedurile, dar, din păcate medicul a constatat decesul", a precizat Iftene.

*

UPDATE

Potrivit Poliţiei Române, în zona industrială a municipiului Vaslui, un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier a urmărit un tânăr de 26 de ani suspectat de comiterea unei infracţiuni în trafic, încercând să-l oprească prin somare verbală şi foc în plan vertical.

Arma poliţistului s-a descărat, însă, accidental, atunci când s-a încercat imobilizarea bărbatului, rănindu-l la cap, afirmă reprezentanţii Poliţiei Române.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, tânărul este cercetat în mai multe dosare, având la activ multe infracţiuni în trafic, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: ALERTĂ - România e SUB APE: Noi coduri PORTOCALII şi GALBENE de inundaţii. Care sunt zonele afectate / HARTĂ

Martorii au declarat pentru ziarul Vremea Nouă că tânărul se urcase la volanul mașinii deși avea permisul de conducere suspendat. În momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească mașina, acesta a oprit-o, însă a abandonat-o și a fugit. În acel moment, a fost urmărit de poliţist, fiind împușcat în cap de către acesta.

content-image

sursa foto: VremeaNouă.ro

La fața locului au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și a fost transportat cu elicopterul la Iași. Potrivit primelor informaţii, tânărul este în stare gravă.

Zona a fost încercuită, la fața locului ajungând și șeful Poliției Județului Vaslui, Doru Panțâru, precum și cel al Poliției Municipale. În aceste momente se fac cercetări, mai scriu jurnaliştii de la Vremea Nouă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.