Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Incendiu la Arhiepiscopiei Tomisului | Suprafaţa afectată - 800 metri pătraţi / Incendiul a fost localizat

constantadeazi.ro
x

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, primele informaţii arătând că focul se manifestă la mansardă. Peste 70 de pompieri intervin cu mai multe autospeciale, inclusiv unele venite din judeţe învecinate, suprafaţa mansardei fiind de circa 100 de metri pătraţi informează news.ro.

Până în prezent nu au fost semnalate victime. IPS Teodosie oficia o slujbă la Catedrala Arhiepiscopală, aflată în apropiere. Palatul Arhiepiscopiei Tomisului a fost construit în stil neobizantin, în urmă cu aproape o sută de ani. La miezul nopţii, incendiul a fost localizat, suprafaţa afectată fiind estimată la 800 de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, la ora 0.02 incendiul a fost localizat. Suprafaţa care a fost afectată este de aproximativ 800 de metri pătraţi.  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Răzvan Parconie, a declarat că la incendiu intervin peste 70 de pompieri.

“Am fost informaţi că la mansarda Palatului Arhiepiscopiei Tomisului a izbucnit un incendiu. În acest moment intervenim cu şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la un operator privat, trei autocisterne de la Primărie, o descarcerare, cinci autoscări, două echipaje SMURD, peste 70 de pompieri. Acţiunea este în dinamică, colegii lucrează pentru lichidarea incendiului”, a afirmat Răzvan Parconie.

De asemenea, au venit în ajutor câte două autospeciale din judeţele Tulcea şi Ialomiţa. El a precizat că incendiul se manifestă doar la acoperişul clădirii.

“Dificil este din cauza faptului că acoperişul este din lemn. La acest moment incendiul se manifestă doar la acoperişul clădirii. Nu este pericol de extindere către alte clădiri. Până la acest moment nu au fost victime, când au ajuns colegii nu au fost găsite persoane în interior. Nici nu au fost alte persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.