Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Turcescu, acuzat de vandalism electoral / FOTO

vandalism turcescu

Daniel Ghiță, candidatul Partidului România Unită la Primăria Sectorului 3, a declarat că a prins în fapt o echipă de vandali care rupeau afișele cu el și cu Bogdan Diaconu, candidatul PRU la Primăria Generală, lipind în loc afișe cu Robert Turcescu și cu Cristian Petrescu, candidatul PMP la Sectorul 3. Totul s-a întâmplat, potrivit lui Daniel Ghiță, în zona Fizicienilor, azi noapte în jurul orei 12.00.

Daniel Ghiță anunță ca a sesizat Poliția în privința acestui caz și că va depune plângeri atât la Poliție cât și la Biroul Electoral Municipal.

 

content-imagecontent-imagecontent-image

Drept la REPLICĂ: Având în vedere informațiile publicate în articolul „Turcescu, acuzat de vandalism electoral”, disponibil la adresa http://www.stiripesurse.ro/turcescu-acuzat-de-vandalism-electoral-foto_1135924.html, considerând lipsa de veridicitate a acestora,, vă transmitem următorul drept la replică: „PMP Sector 3 respectă prevederile legii în ceea ce privește propaganda electorală, amplasarea afișelor indicate făcându-se în conformitate cu art. 36(1) din legea 334/2006 republicată. După cum indică imaginile publicate în articol, afișele celorlalți competitori electorali sunt intacte, nefiind urme de vandalism, informația transmisă, fără a fi verificată, fiind falsă. PMP Sector 3 promovează o campanie electorală corectă, desfășurată în limitele legii, din urma căreia alegătorul să beneficieze de informații corecte, verificate.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.