Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urarea lui Vladimir Putin pentru fostul său adjunct, îmbolnăvit misterios după opoziția față de război: 'Îi dorim o recuperare rapidă'

Putin presents national awards to Russia's creative professionals

Kremlinul a numit spitalizarea fostului reprezentant special al președintelui Federației Ruse Anatoli Ciubais o veste tristă, dar a precizat că nu au informații detaliate despre starea sa.

"Nu știu ce cereri de ajutor au fost. Desigur, aceasta este o veste tristă, îi dorim o recuperare rapidă, dar în același timp nu cunoaștem detaliile", a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al președinției ruse Dmitri Peskov, comentând situația cu spitalizarea lui Ciubais, relatează Interfax. "Firește, este cetățean rus. Pe cât posibil, încercăm să ajutăm toți cetățenii ruși", a spus Peskov, când a fost întrebat de o posibilă asistență oferită de statul rus.

Anatoli Ciubais , care a demisionat din funcţia de emisar special al Kremlinului din cauza invaziei ruse în Ucraina, este internat în spital undeva în Europa, cu o boală autoimună rară, care atacă sistemul nervos, a informat o jurnalistă care a discutat cu el, relatează Agerpres. Nu este exclus ca fostul prim-vicepremier Ciubais să fie otrăvit, o practică des întâlnită în Rusia. Anatoli Ciubais este cea mai marcantă personalitate care s-a retras dintr-o funcţie oficială după ce Rusia a declanşat aşa-zisa „operaţiune militară specială” în Ucraina.

Vezi și: Fostul adjunct al lui Putin s-a îmbolnăvit surprinzător de o boală rară: el a demisionat imediat după invazia Rusiei în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.