Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

URGENT Viorica Dăncilă a băgat TOȚI miniștrii PSD în ședință, înainte de CEx

dancila fara brosa

Premierul Viorica Dăncilă se află la ora transmiterii acestei știri în Parlament, unde are o ședință cu mai mulți miniștrii. Discuțiile vizează candidatul României la funcția de comisar european după respingerea Rovanei Plumb, dar și moțiunea de cenzură care urmează să fie depusă de PNL, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

„Avem și alte probleme de discutat, vine moțiunea de cenzură, trebuie să discutăm. Avem de aprobat Biroul Județean pentru Cluj, avem de aprobat mandatarul financiar, sunt mai multe proiecte de discutat și mi se pare normal ca pentru o organizație de partid, să ai întâlniri regulate în care poți să discuți problemele importante legate de activitatea politică. (...) Vreau să am o discuție cu miniștri, unii dintre ei sunt și deputați, e o ședință de grup. Acesta e motivul pentru care am chemat și miniștri aici”, a afirmat Dăncilă, în Parlament.

Președintele PNL Ludovic Orban a afirmat, marți, că va depune moțiunea de cenzură în cursul zilei.

Viorica Dăncilă a anunțat că nu va fi luată o decizie cu privire la propunerea unui comisar european, în ședința Comitetului Executiv al PSD de marți, precizând că vrea să aibă mai întâi o discuție cu președintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, la Parlament, de la ora 16.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.