Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SANCȚIUNI pe bandă rulantă - Jandarmeria a dat ZECI de amenzi după protestul antivacciniștilor din Piața Universității

Inquam Photos - George Călin
Inquam jandarmi

Jandarmeria anunță că a dat 40 de sancțiuni contravenționale după protestul care au avut loc joi seara în București. În Piața Universității s-a desfășurat joi seara un protest inițiat în online, „fără a întruni condițiile impuse de Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare și Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, republicată”, transmite Jandarmeria.

Pe timpul manifestației, au fost constatate mai multe încălcări ale cadrului legal în vigoare, motiv pentru care jandarmii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.000 de lei, după cum urmează:

- 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. h) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare

- 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. k) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare

- 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. j) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.