Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

URLETE de durere la ATI Constanța - Rudele morților, IGNORATE de medici, care nu confirmă decesele: Au murit ca șobolanii

Inquam Photos/ Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta

Sunt urlete de durere la ATI Constanța, acolo unde rudele celor nouă morți au ajuns la spital. Oamenii spun că de vină sunt autoritățile care nu fac nimic pentru a schimba sistemul. Oamenii nici măcar nu au confirmări oficiale, au aflat pe surse.

"Mama mea era la ATI de o săptămână. Era în stare gravă, dar nu merita să moară așa. E vorba de incompetență", a spus o femeie.

Citește și: BREAKING - NOUĂ MORȚI în incendiul de la ATI Constanța

O altă femeie a spus și ea că mama ei a murit deconectată de la apare și că "au murit ca șobolanii, nu a învățat nimeni nimic."

Ministrul interimar al Sănătății Cseke Atilla a declarat că în ceea ce privește partea medicală, spitalul din Constanța a remediat problemele descoperite în urma controalelor derulate în toată țara după tragedia de la Piatra Neamț.

Cseke Atilla a spus vineri că în urma controalelor desfășurate în toată țara după tragedia de la Spitalul Județean din Constanța, la spitalul din Constanța au fost dispuse două măsuri. Ambele au fost rezolvate în luna august și vizează achiziționarea unor echipamente medicale, a explicat ministrul Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.