Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmările SCANDALULUI de la Săcele, unde Poliția a tras focuri de armă: OPT scandalagii au fost REȚINUȚI

Ultima Ora breaking news

Scandalagiii din Săcele au fost reținuți după ce s-au luat la bătaie în stradă, fiind nevoie de focuri de armă pentru a fi calmați. Opt persoane au fost reţinute de poliţişti şi urmează să fie prezentate, luni, instanţei în vederea luării de măsuri preventive, după ce, duminică seară, au fost implicate într-un scandal în municipiul Săcele, forţele de ordine fiind nevoite să tragă focuri de armă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, duminică seară, în urma unui apel la 112, prin care o persoană reclama faptul că în Săcele a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi Serviciul de Acţiuni Speciale, conform Agerpres.

Citește și: Managerul Ambulanței București, DATE SURPRIZĂ în a doua zi de Paști: ce s-a întâmplat cu apelurile la 112

Unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical pentru restabilirea liniştii, a precizat sursa citată. Au fost identificate 18 persoane care ar fi fost implicate în scandal, acestea fiind conduse la sediu pentru audieri. În urma conflictului, şapte persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la spital, refuzând internarea, iar restul au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Cele opt persoane reţinute în cursul nopţii de duminică spre luni şi, respectiv, luni dimineaţă sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şedinţa de judecată în care cei opt inculpaţi vor fi prezentaţi instanţei cu propuneri în vederea luării unor măsuri preventive ar putea fi una în sistem de videoconferinţă, a precizat preşedintele Tribunalului Braşov, Gabriela Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.