Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în Bragadiru: polițiștii au tras cu pistolul după un șofer care a refuzat să oprească mașina

facebook.com
politia

Poliţişti din Bragadiru au tras focuri de armă într-o acţiune de urmărire a unui autoturism, după ce şoferul a refuzat să oprească, ulterior cele două persoane din maşină reuşind să fugă, relatează Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan, date ÎNGRIJORĂTOARE despre prezența la vot. Apel către comunitatea maghiară: 'Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot'

"În prezent, se efectuează verificări şi investigaţii specifice în vederea identificării şi prinderii conducătorului autovehiculului urmărit, precum şi a pasagerului care se afla în acesta", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Potrivit comunicatului, au fost trase şase focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor, persoanele din autoturism reuşind să abandoneze autovehiculul.

"La data de 23 noiembrie, în jurul orelor 21,10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii oraşului Bragadiru au efectuat semnal de oprire asupra unui autoturism în care se aflau două persoane, conducătorul acestuia refuzând să oprească. Imediat poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, în timpul acţiunii fiind necesară folosirea armamentului din dotare", a precizat IPJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.