Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în Moldova: polițiștii au fugărit un șofer băut prin două județe

www.cars.ro
viteza masina sofer

Un bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul Roman, a fost urmărit, sâmbătă, mai multe ore de poliţiştii din judeţele Bacău şi Neamţ, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii care constataseră că a depăşit limita maximă de viteză.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan a declarat, pentru AGERPRES, că urmărirea a început în judeţul Bacău, pe traseul Bacău - Roman, pe drumul european E85.

''La un moment dat, cel urmărit s-a întors spre Bacău şi a intrat în municipiul Bacău de unde a plecat pe traseul Buhuşi - Costişa - Piatra-Neamţ. În municipiul Piatra-Neamţ, pe strada General Dăscălescu, echipajul de poliţie a folosit portavocea, l-a somat să oprească, îndreptând pistolul spre maşina urmărită fără a fi trase focuri de armă. Şoferul s-a deplasat spre municipiul Roman, iar la vederea unui filtru instituit la sensul giratoriu de la Horia a oprit, a abandonat maşina şi a părăsit zona'', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit sursei citate, şoferul fugar a fost prins la scurtă vreme, iar în urma testului a reieşit că are o alcoolemie de 0,40 grame alcool pur în aerul expirat.

Şoferul se află la sediul Poliţiei Roman pentru audieri, iar ancheta va fi continuată de IPJ Bacău.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, maşina fugarului a rulat în timpul urmăririi cu viteze de 150 de kilometri pe oră în localitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.