Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în Olt: un șofer beat și fără permis și-a abandonat mașina pe câmp, încercând să fugă de polițiști

Polițiștii din Balș, județul Olt, au reținut un bărbat care a fost prins sâmbătă seara la volan fără permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmărit în trafic.

Sâmbătă seara, polițiștii rutieri din Balș, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 643, în comuna Voineasa, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, scrie Mediafax.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La scurt timp, șoferul a oprit pe marginea părții carosabile și a fugit pe câmp.

Acesta a fost identificat de către polițiști, fiind vorba de un bărbat de 49 de ani din comuna Voineasa, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere, iar autoturismul nu avea încheiată o poliță de răspundere civilă și nici inspecția tehnică periodică valabilă.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, duminică, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca luni acesta să fie prezentat parchetului cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.