Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme la Arad - O șoferiță beată și drogată s-a răsturnat în timpul urmăririi

ebihoreanul.ro
politia

O şoferiţă care ar fi condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din oraşul Arad, marţi dimineaţă, în timp ce era urmărită de poliţişti pentru că nu a oprit la semnalele acestora, notează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, femeia a fost observată că circula "haotic" în zona centrală a oraşului, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia pentru că nu a oprit la semnale.

Filmul urmăririi

"Maşina şi-a continuat deplasarea câţiva kilometri, până într-un sens giratoriu din municipiu, unde, după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a răsturnat. Conducătorul autoturismului - o femeie de 28 de ani, din Arad - nu a fost rănit, evenimentul fiind soldat exclusiv cu pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul din dotare a indicat o valoare pozitivă pentru consum de substanţe psihoactive", a informat IPJ.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi substanţelor consumate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Totodată, femeia a fost amendată cu 2.640 de lei, pentru circulaţie pe contrasens, nerespectarea dispoziţiilor poliţistului rutier, nerespectarea semnificaţiei culorii roşu a semaforului, depăşirea liniei continue, conducere agresivă şi lipsa centurii de siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.