Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme la Bacău: Șofer de 19 ani, blocat şi scos cu forţa din maşină

B1.ro
girofar

Un șofer de 19 ani din Bacău, cu permisul suspendat, a fost reţinut de polițiști după o urmărire în trafic demnă de filme. El a fost blocat şi scos cu forţa din maşină, potrivit News.ro.

Un băcăuan de 19 ani care are permisul de conducere suspendat şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost reţinut, sâmbătă seară, după ce aceştia l-au urmărit în trafic şi au reuşit să îl blocheze. Bărbatul a pus în pericol atât siguranţa sa, cât şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier, în momentul în care a decis să ignore semnalele poliţiştilor şi să încerce să scape de aceştia, spun oamenii legii.

Urmărirea a avut loc sâmbătă, pe străzile din municipiul Bacău. Pe strada Calea Moldovei, un echipaj al Poliţiei a dat semnal regulamentar unui autoturism la volanul căruia se afla un şofer de 19 ani. În loc să tragă pe dreapta, tânărul a ocolit autospeciala Poliţiei şi şi-a continuat deplasarea, iar când a văzut că maşina de Poliţie pleacă în urmărirea sa a mărit viteza.

Urmărire cu Poliția pe urme, la Bacău

 

„Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, reuşind să-l blocheze şi să extragă de la volan conducătorul acestuia, imobilizându-l. Modul de deplasare în trafic al tânărului cu autoturismul, s-a făcut prin încălcarea mai multor reguli de circulaţie rutieră de natură să pericliteze, atât siguranţa sa, cât şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier”, transmit oficialii Poliţiei Bacău.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat c, tânărul de 19 ani, din municipiul Bacău, are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

El a fost testat aparatele din dotare, rezultatele fiind negative pentru consumul de alcool sau droguri.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Bacău. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.