Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme pe străzile din București - Un șofer băut a fugit de la locul accidentului. Cinci mașini au fost implicate

www.evz.ro
politie accident

Politistii din Bucuresti anunta ca au deschis cinci dosare penale in urma unei actiuni care a avut loc noaptea trecuta, in special pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice si pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta substantelor psihoactive. In unul dintre cazuri, este vorba despre un sofer implicat intr-un accident care a fugit. Acesta a fost prins iar politistii au constatat ca a consumat alcool.

"In jurul orei 23.30, in Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 3 autoturisme in miscare si 2 stationate, accident soldat cu ranirea usoara a unei persoane.

Citeste si Puternicul energizant SX Energy Natural Power a fost scos de pe piață după ce bărbații au reclamat reclamat palpitații și erectii ce durau sase ore

Dupa producerea evenimentului, unul dintre conducatorii auto a parasit locul accidentului, fara incuviintarea politiei.

Autoturismul a fost dat in atentie si in numai cateva minute a fost observat la intersectia str. Boteni-Romancierilor de catre agenti de politie din cadrul Politiei Capitalei. Conducatorul auto a coborat din autoturism si a fugit inspre str. Romancierilor, insa a fost prins si incatusat.

A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost transportat la INML in vederea recoltarii de probe biologice.

A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei", transmite Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.