Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Urmărire cu focuri de armă pe o șosea din Arad - Înregistrare video șocantă după prinderea fugarilor

F. P.

Drumul național 79A, în județul Arad, între Joia Mare și Buteni, a fost blocată joi seara de o operațiune a polițiștilor de la Serviciul Arme, Muniții și Substanțe Periculoase, alături de care s-au aflat și polițiștii de la Sebiș. Aceștia au încercat să oprească în trafic o mașină în care se bănuia că sunt traficanți de țigări, cu marfa la purtător.

UPDATE - 31 martie, ora 20.19: Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit specialarad.ro, deși s-a tras foc de avertisment, ca șoferul mașinii în care se bănuia că există baxuri cu țigări să oprească, acest lucru nu s-a întâmplat și până la urmă una dintre mașinile de Poliție s-a lovit cu autoturismul „țintă”. În mașină se aflau doi tineri, aceștia fiind reținuti de polițiști.

Varianta IPJ Arad nu menționează focuri de armă

Pe de altă parte, într-un comunicat primit de la IPJ Arad, aflăm următoarele: „În seara de 30 martie, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție. Din primele cercetări, un tânăr, de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, între Joia Mare și Buteni, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție.

În urma evenimentului, a fost rănit ușor (la prima vedere) un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

Filmul cu reținerea șoferului a fost postat de unul dintre participanții la trafic, șoseaua fiind blocată de mașini de Poliție. Mai jos, o înregistrare video explicită realizată după impact.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.