Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărit în trafic pe străzile din Capitală, un bărbat a lovit mașina poliției

infotrafic
accident masina politie

Un bărbat a fost urmărit sâmbătă seara pe străzile din Capitală, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. În timpul urmăririi, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut semnale de oprire, sâmbătă seara, pe o stradă din Sectorul 3, unei mașini aflate în trafic. Șoferul nu a oprit, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În timpul intervenției, la un moment dat, șoferul a dat cu spatele și a lovit autospeciala de poliție, după care și-a continuat deplasarea.

În sprijin au fost solicitate mai multe echipaje de poliție.

„Bărbatul a continuat să conducă în viteză pe drumurile publice, fără a avea o conduită preventivă, punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic, astfel că în cadrul urmăririi, după executarea somațiilor legale, polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime”, transmite poliția.

Mașina a fost oprită de polițiști, iar șoferul a fost imobilizat și dus la sediul poliției. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.