Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărit internaţional pentru spălare de bani în Marea Britanie, prins la Costineşti

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 25 de ani din judeţul Gorj, dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de spălare a banilor, a fost prins de poliţiştii constănţeni în staţiunea Costineşti, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti de la Investigaţii criminale din cadrul IPJ, împreună cu poliţişti ai staţiunii Costineşti, au prins un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Marii Britanii.

“La data de 20 iulie, poliţiştii constănţeni au depistat un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Gorj, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile britanice. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de spalarea banilor, faptă comisă pe teritoriul Marii Britanii”, se arată în comunicat.

Citește și: Cristoiu: ‘Alegerile trebuie amânate. Între dreptul de a alege și dreptul de a nu purta mască, eu prefer dreptul de a nu purta mască’

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile britanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.