Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmaşa lui Iohannis nu ţine cont de decizia ANI: 'Am decis! E oficial' / VIDEO

klaus iohannis lacrimi

Urmaşa lui Klaus Iohannis nu ţine cont de decizia celor de la ANI. Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat că va contesta decizia ANI prin care a fost declarată incompatibilă. Aceasta mai spune că va fi candidatul FDGR pentru funcția de edil al Sibiului la alegerile locale din acest an.

Astrid Fodor s-a arătat deranjată de faptul că ANI a decis să o declare incompatibilă. Primarul interimar al Sibiului a anunțat marți că va contesta în instanță această decizie. ”Bineînțeles că voi contesta decizia ANI. Deocamdată nu am primit informarea, dar probabil că o să o primesc zilele acestea.. Normal că mă afectează pentru că eu consider că este o aberație. Este din nou o incoerență legislativă, în care din nou nu sunt puse legile cap la cap și va trebui ca justiția să clarifice acest caz. Este un exemplu tipic în care se modifică o lege, dar restul din jurul acesteia nu se modifică. Nu știu cât o să dureze…”, a spus Astrid Fodor.

Citeşte şi: Alertă teroristă în Statele Unite: Au fost luaţi ostatici

Reamintim că la finele anului trecut, Agenția Națională de Integritate a anunțat că Astrid Cora Fodor s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 septembrie 2012 – 03 iulie 2014, întrucât a deţinut şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal” Sibiu şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Grădiniţei de copii cu program prelungit nr. 37 Sibiu.

Citeşte şi: Probleme mari pentru mai mulţi români din Italia: Nava a fost sechestrată

Astrid Fodor a declarat oficial că a decis să candideze pentru un mandat plin de primar al Sibiului, la alegerile locale din acest an. ”Da. Am decis oficial să candidez pentru funcția de primar al municipiului Sibiu”, a spus aceasta, conform celor de la oradesibiu.

Citeşte şi: Prima mutare a lui Cioloş în 2016: Ce a făcut premierul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.