Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmează ARESTAREA lui Marian Vanghelie: 'Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției'

marian vanghelie

Marian Vanghelie susține ca Victor Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și i-a cerut să-l pună ministrul Justiției. Într-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus că „Victor Ponta și-a bătut joc de PSD”. Potrivit lui Vanghelie, Liviu Dragnea are și el o vină pentru situația actuală. În plus, Vanghelie a vorbit și despre o întâlnire între Gabriel Oprea și Dan Diaconescu. Liderul UNPR i-a propus lui Diaconescu fuziunea celor două partide, în speță UNPR cu PPDD, în schimbul promisiunii că fostul prezentator TV va scăpa de dosarul de la DNA. În acest sens, Oprea l-a și sunat, de față cu Diaconescu, pe procurorul de caz și l-a întrebat care e stadiul lucrărilor.

Ponta, George Maior și Ilie Sârbu au negociat lista arestărilor, acuză Marian Vanghelie. Această listă includea oamenii de care sistemul ar fi vrut să scape.

„Știam de această listă. Am discutat cu foarte mulți. Era o listă cu 15 persoane, unele incomode pentru ei. Unele persoane cred că veneau din partea lui Ponta, altele din partea sistemului. Ilie Sârbu cred că a participat la această mizerie pentru că era nevoie de experiența lui, el cunoștea partidul”, a dezvăluit Vanghelie, miercuri, la Antena 3.

„Suntem în anul 2018, mulți colegi de-ai mei sunt în pușcărie pentru aceste negocieri făcute de unii și acceptate de alții”, a spus Vanghelie.

Citește și: Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

„Lucrurile sunt mizerabile, vor apărea dovezi. (...) Ponta l-a trimis pe Ioan Rus la Bruxelles să negocieze și să-i spună lui Kovesi că o susține la DNA. Nu numai că a susținut-o pe doamna Kovesi, a încercat să-i păcălească pe toți”, a susținut Vanghelie.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD”, a dezvăluit Marian Vanghelie.

Citește și: O fabrică belgiană, care exporta carne STRICATĂ în Europa de Sud-Est, ÎNCHISĂ! Ce spune ANSVSA despre prezența produselor pe piața din România

„A susținut-o pe Bica(...). Victor Ponta a știut întotdeauna cât și unde și cum să-l vândă pe Mircea Geoană”, a acuzat fostul primar al Sectorului 5.

”Se reîncearcă arestarea mea. ”, a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

Citește și: Lovitură grea pentru șoferi: Câți bani vor scoate din buzunar pentru taxa auto în 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.