Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

US Open a amendat-o pe sportiva Carla Suarez Navarro cu 40.000 de dolari pentru că a abandonat în primul tur

Carla Suarez Navarro

US Open a amendat-o pe sportiva Carla Suarez Navarro cu 40.000 de dolari pentru încălcarea regulii de la turneele de grand slam cu privire la prestaţia din primul tur, relatează Reuters, potrivit news.ro

Regulamentele grand slam-urilor prevăd că dacă arbitrul unui meci din primul tur în calificări sau de pe tabloul principal consideră că un jucător nu s-a ridicat la nivelul necesar în ceea ce priveşte standardele profesionale, el poate decide amendarea sportivului respectiv cu o sumă echivalentă cu cel mult premiul pentru primul tur.

Suarez Navarro, în vârstă de 30 de ani, a abandonat în runda inaugurală a US Open după 47 de minute de joc în confruntarea cu Timea Babos, acuzând probleme la spate. Babos câştigase primul set cu 6-2.

“După analizarea rapoartelor medicilor şi supervizorilor, s-a stabilit că Suarez Navarro nu a jucat la nivelul profesional necesar”, se arată într-un comunicat semnat de arbitrul Soeren Friemel.

Suarez Navarro a notat pe Twitter, joi, că nu a avut săptămâni uşoare în acest an, din cauza durerilor laspate, dar nu a făcut nicio referire la amenda primită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.