Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Usain Bolt confirmă că va alerga 100 metri și ștafeta de 4x100 la Mondialele de la Londra

usain bolt

Legenda sprintului mondial, jamaicanul Usain Bolt, a confirmat miercuri că va lua startul în probele de 100 m și ștafeta 4x100 metri, la Mondialele de la Londra, din luna august.

''Vreau să câștig la Londra. Vreau să mă retrag din activitate ca învingător'', a spus Bolt, care a anunțat cu mai mult timp în urmă că va pune capăt carierei sale sportive după CM 2017 de la Londra, scrie agerpres.ro.

Usain Bolt (30 ani) a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, în vara anului trecut, în probele de 100 m, 200 m și ștafeta 4x100 m, reușind astfel a treia sa "triplă" consecutivă, după cele de la JO din 2008 (Beijing) și 2012 (Londra), o performanță unică în lumea atletismului. El mai are în palmares 11 titluri de campion mondial.

Luna trecută, cel supranumit "Fulgerul" s-a referit la ceea ce ar putea face după încheierea activității sportive. "Sunt mai multe căi pe care le-aș putea urma. Vreau să încerc să rămân cât mai aproape posibil de atletism", a subliniat el, sugerând că ar putea deveni antrenor.

Usain Bolt vrea să se dedice, de asemenea, operelor de caritate, precum și principalei sale pasiuni, fotbalul. "Am mai vorbit în trecut, este adevărat. Vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus sprinterul jamaican, suporter declarat al echipei engleze Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.