Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR acuză Guvernul: 'Șmecherii vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali'

USR PLUS
usr plus

Parlamentarii USR acuză noua coaliție PSD-PNL că nu vor să desființeze pensiile speciale pentru a le face pe plac primarilor.

„"Din cauza lui Ghinea nu vă putem da pensii speciale", susțin liderii USL 2.0. USR este singurul partid care luptă pentru eliminarea pensiilor speciale. Nu o face de ieri de azi, ci de când a pășit prima dată în Parlament. Însă, PSD-PNL-UDMR trag cu dinții de perpetuarea lor, pentru că așa își recompensează activul de partid. Între timp, AUR mimează - ați auzit vreo declarație împotriva pensiilor speciale din partea liderilor AUR?

Da, USR este ferm împotriva măririi numărului de pensionari speciali, cât și a bugetului acestora. NU NUMAI că nu susținem pensiile speciale, ci vrem să le desființăm. Într-o țară normală, barometrul este echitatea și respectarea principiului contributivității: cât ai cotizat, atâta primești. Dar aceasta este o țară condusă de șmecheri, ce decid din pix pe banii publici. Acum, șmecherii vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali - primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene. Așa că, fac apel public la guvernanți să nu se mai gândească DOAR la buzunarul partidului și la „loialii” locali aducători de voturi pe tavă la comandă politică, ci să se gândească și la cetățenii acestei țări. Prorogați amânarea intrării în vigoare a pensiilor speciale pentru aleși locali”, scrie pe Facebook, luni, deputatul USR Alin Apostol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.