Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR acuză marele BLAT între PSD și PNL: care a fost înțelegerea subterană

usr

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, consideră că PSD și PNL au făcut un mare blat: PNL obține alegerile anticipate, PSD scapă de alegerile în două tururi. Moșteanu susține că acest blat dezavantajează USR-ul, însă cere luciditate din partea electoratului pentru a vedea blatul făcut de cele două mari partide.

Citește și: NUCLEARA - Marcel Ciolacu ofertă directă de alianță politică pentru Victor Ponta

”Românii vor alegeri în două tururi. Nu e normal ca primarul PSD al Piteștiului să fie ales cu 8,2% din numărul total al cetățenilor cu drept de vot. Nu e normal să avem, peste tot în România, primari aleși de o minoritate, primari fără legitimitate, primari captivi grupurilor de interese din jurul vechilor partide.

Vechea clasă politică a sacrificat alegerile în două tururi. De ce? Le-a fost frică. Au prefera blatul politic înaintea intereselor românilor: PNL obține alegeri anticipate, PSD își păstrează baronii.

Eu cred că românii s-au săturat de blaturi. Și o vor arăta la vot. Așa cum au arătat-o la alegerile europarlamentare când USR PLUS a primit încrederea românilor din marile orașe. Noi, USR PLUS, suntem pregătiți să câștigăm alegerile chiar și într-un singur tur. Va fi mai greu, însă avem alături de noi milioane de români care nu mai vor să dea încă o șansă vechii clase politice.

Ei au eșuat. E timpul unei noi generații.”, scrie Ionuț Moșteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.