Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR anunță explozia prețurilor după reforma lui Ciolacu: Patriotismul lui economic e o minciună

USR
Catalin Drula

USR susține că „prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de patriotism economic, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul de 5%”.

Senatorul USR Sebastian Cernic, secretarul comisiei de agricultură din Senat, transmite că renunțarea la TVA de 5% „este de natură să lovească atât în consumatorii de produse tradiționale și bio, cât și în producători, ducând la slăbirea unui sector agricol care se luptă din greu să supraviețuiască”.

„Guvernul vorbe-nu-fapte lovește din nou, PSD și PNL crescând direct prețul produselor tradiționale românești. Din patriotismul economic al lui Marcel Ciolacu s-a ales praful, nu că aceasta ar fi o surpriză. Astfel, în loc să încurajeze vânzarea produselor tradiționale, să susțină producătorii locali, ministrul de finanțe PNL-ist și ministrul agriculturii PSD-ist mai bat încă un cui în coșciugul fermierului român. Habarniștii din guvern au dat încă o dată măsura grijii pe care o poartă românilor în general și a producătorilor agricoli, în special”, afirmă Sebastian Cernic.

De asemenea, senatorul USR Sebastian Cernic atrage atenția și că introducerea impozitului de 3% pe microîntreprinderile cu cifră de afaceri mai mare de 60.000 euro, „este de natură să frâneze investițiile în agricultura bio și cea tradițională și în agro-turism, o lovitură dată tuturor românilor care muncesc, cinstit, pământul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.