Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR apără protestatarii care au făcut SCANDAL la Parlament: 'E o exprimare a libertății'

Inquam Photos / Octav Ganea
protest parlament

Deputatul USR Ion Stelian a declarat, miercuri, despre protestatarii intrați în Parlament, care în prealabil făcuseră o cerere pentru a intra direct la grupul USR, că aceștia sunt oameni care se exprimă liber, scrie Mediafax.

Citește și: Teodor Meleşcanu, ANUNŢ - CHEIE în scandalul mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim

"Sunt oameni liberi. E o exprimare a libertății, este o voce importantă a societății și oamenii ăștia prezintă foarte mulți din societatea civilă, foarte mulți oameni nemultumiți. Trag un semnal de alarmă pașnic, au bociferat, atât au făcut. Acum vor să fie luați pe sus, au pus mâna pe sus, s-au pus pe jos pentru a nu fi luați cu forța", a afirmat deputatul USR Ion Stelian, care este și membru în Comisia specială pentru legile justiției, unde sunt modificate Codurile penale.

Protestarii aflați pe holurile Parlamentului spun că reprezintă trei organizații neguvernamentale, și anume Inițiativa Rezist, Rezistența și Inițiativa Civică, toate din Capital, ajungând în Casa Poporului pe la Grupul parlamentar USR.

"Aici au fost reprezetate trei grupuri din București (...) Am făcut o cerere și a fost aprobată. Am mers direct la grupul USR",a spus Mihai Polițianu, de la Inițiativa România.

Întrebat de către un jurnalist al postului Romania TV de ce se află la alt etaj decât cel la care este grupul USR, acesta a răspuns: "i-aș mulțumi în persoană domnului Ghiță dacă ar fi aici"

Un alt protestatar a declarat: "să ne cunoască, toți aduc acuze, să vadă cine suntem cu adevărat. ne cheamă doar conștiința, ce fac ei (n.r.reprezentanții PSD) acum e mizerabil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.