Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, apel către deputații PSD și PNL: 'NU blocați predarea educației sexuale în școli'

facebook.com
manual educatie sexuala

Președintele USR, Dan Barna, face apel la deputații PSD și PNL să țină seama, în ședința de astăzi a Camerei Deputaților, să nu blocheze predarea educatiei sexuale în școli. Liderul USR acuză că, în țara cu cel mai mare număr de avorturi din Europa, „sunt parlamentari care cred că dacă nu vorbești despre un subiect, subiectul nu există”.

Citește și: Decizie CRUCIALĂ la Curtea Constituțională: război total între PSD și PNL, pe data alegerilor locale

„În țara cu cel mai mare număr de mame minore din Europa, PSD crede că poate proteja copiii lipsindu-i de educație sexuală.

În țara cu cel mai mare număr de avorturi din Europa, sunt parlamentari care cred că dacă nu vorbești despre un subiect, subiectul nu există.

Fac apel la deputații PSD și PNL să țină seama, în ședința de astăzi, de aceste tragedii și să nu blocheze predarea educației sexuale în școli.

Educația sexuală este despre igienă, sănătate și recunoașterea pericolelor. Despre respectul față de sexul opus. Despre bolile cu transmitere sexuală. Despre consimțământ. Despre mame minore.

Nu este niciun pericol în a învăța. Câtă vreme programa școlară este alcătuită de oameni responsabili și calificați se poate găsi un echilibru care să țină seama de sensibilitățile părinților și de binele societății”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dan Barna.

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, se va afla miercuri  legea care prevede introducerea educației sexuale în școli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.