Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT după haosul creat de USR PLUS - AUR în Parlament: Să ne pregătim, răul abia acum începe!

Facebook
Florin Roman

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu analizează criza de pe scena politică generată AUR și USRPLUS care au decis să depună moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cîțu.

"O dispută (încă neclară juridic) între Florin Roman (PNL) și parlamentari AUR și USRPLUS a dus la scene de violență șocantă, în văzul întregii națiuni, în Parlamentul României.

Citește și: VIDEO - 'Cine dracu' ești, Florin Roman?' / 'Du-te și scoate-l de acolo' / 'Am scăpat de gunoi' - Cum l-au 'săltat' parlamentarii AUR pe Florin Roman

Ionuț Moșteanu, lider USR, partid aliat cu AUR la moțiunea anti-Cîțu, a stârnit prin intervenția sa la microfon un desant de parlamentari AUR, ca să-l scoată cu forța pe Florin Roman de la conducerea ședinței Parlamentului.

Presupunând că Florin Roman nu avea dreptul să conducă ședința, fiind țară UE, nu Venezuela, nu iei totuși un parlamentar pe sus, că nu-ți place ție ce face sau că abuzează de un instrument procedural, ca apoi să-l arunci una-două pe geamul Casei Poporului, ca să-ți faci singur dreptate.

Nu. Mai ales pentru USRPLUS, așa ceva nu e permis. E permis orice: să vrei demiterea Guvernului Cîțu, să-l ataci zilnic pe unde vrei pe premier, pe președinte, să depui moțiune, chiar și să te asociezi cu AUR pentru asta (deși e ca și cum Europa s-ar asocia cu cei care-i vor moartea), dar nicidecum nu e permis să acționezi în Parlamentul țării tale prin forță, pumni, amenințări și alte forme ale violenței", scrie Ciocăzanu pe Voxpublica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.