Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR București o acuză pe Firea că a dat două milioane euro instituțiilor pentru a îi face campanie

sigla partidului
USR sigla

USR București o acuză pe Gabriela Firea că își face campanie pentru alegerile locale din bani publici, prin încheierea de acorduri cadru cu mai multe instituții, în valoare de dăuă milioane euro pentru campanii de promovare prin care să îi convingă pe bucureșteni de realizările din mandatul său, conform Mediafax.

„Primarul -faliment- dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Două instituții din subordinea municipalității au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare menite să-i convingă pe bucureșteni de realizările -mărețe- din mandatul Gabrielei Firea. Administrația Spitalelor și Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic au semnat un acord cadru în valoare de 4,8 și, respectiv, 3,2 milioane de lei fără TVA”, se arată într-o postare a USR București.

Organizația precizează că nu este exclus ca acest model să fie urmat și de alte instituții sau companii ale municipalității.

„Între timp, Primăria a tăiat bani de la investițiile la rețeaua de termoficare, a depășit termenele promise pentru finalizarea marilor proiecte de infrastructură, a făcut praf managementul traficului și a tocat sume exorbitante pe companii, statui și festivaluri”, a adăugat filiala USR București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.