Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR București recunoaște că nu are adversar pentru Gabriela Firea: Membrii au votat ca Nicușor Dan să candideze pentru Primăria Capitalei

b1
Gabriela Firea Nicusor Dan

USR București a derulat o consultare internă, în intervalul 8-11 octombrie, în urma căreia a rezultat că peste 86% dintre membrii organizației vor ca partidul să îl susțină pe Nicușor Dan în calitate de candidat independent la Primăria Generală a Capitalei.

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, arată filiala USR București pe pagina de Facebook.

Citește și: Tonel Pop face noi dezvăluiri- Pe urmele cui sunt acum anchetatorii

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu, potrivit sursei citate.

Sursa menționată mai spune că la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1.917.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

Rezultatele consultării vor fi prezentate, duminică, în cadrul Conferinței Municipiului București și apoi va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

USR se va întruni în Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formațiunea să poată susține și candidați independenți la alegeri, respectiv pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Sorin Grindeanu dă lovitura- Se ieftinesc începând cu 1 ianuarie

Pe 16 septembrie, deputatul Nicuşor Dan a anunţat că s-a înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei.

De asemenea, Vlad Voiculescu este candidatul PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Traian Băsescu șterge pe jos cu Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta: ‘Îndrăznești să vorbești de experiența pe care o ai?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.