Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, critici dure la președintele României: `preşedintele Klaus Iohannis a ales să se mute cu toate bagajele în tabăra antireformiştilor din justiţie`

Epoch Times Romania
Stelian Ion

Fostul ministru al justiţiei, deputatul USR Stelian Ion, a afirmat, vineri, că, prin promulgarea proiectului privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, "preşedintele Klaus Iohannis a ales să se mute cu toate bagajele în tabăra antireformiştilor din justiţie".

MOTIVARE CCR - Motivarea poate fi citită AICI

"Preşedintele Iohannis a promulgat legea prin care se reorganizează Secţia specială de anchetare a magistraţilor într-o reţea naţională. Au schimbat SIIJ cu RIIJ. Acesta este semnul renunţării la reforma justiţiei, la lupta anticorupţie şi la apărarea independenţei magistraţilor. Preşedintele Iohannis avea posibilitatea legală să întoarcă legea în Parlament pentru reexaminare. I-am cerut oficial, printr-o scrisoare pe care i-am adresat-o, să trimită legea în Parlament, dar nu a vrut. Asta în ciuda faptului că ştia despre opinia preliminară a Comisiei de la Veneţia, care critica în termeni duri proiectul lui Cătălin Predoiu", a scris Stelian Ion pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.