Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curiosul caz al deputatului USR care a criticat-o pe Kovesi, după care s-a răzgândit/ VIDEO

usr uniunea salvati romania

Deputatul USR Emanuel Ungureanu este de părere că acțiunea DNA în dosarul „Belina” este una de imagine. Acesta a susținut că, în acest moment, conducerea DNA este preocupată mai degrabă de acțiuni de PR, decât de derularea rapidă a anchetelor pe cazuri de mare corupție. Sau cel puțin acestea au fost declarațiile lui Ungureanu, pentru un site de știri. După doar câteva ore, deputatul a susținut public că vorbele i-au fost scoase din context.

Vezi şi: Liberalii au decis cum joacî în războiul dintre PSD și DNA: vom vota cu bilele la vedere

„Am ajuns să cred ce a spus la un moment dat Mircea Badea într-o emisiune, anume că a fost contactat de Laura Condruța Kovesi pentru a face PR instituției. Doamna Kovesi nici nu a negat acest lucru. De altfel, chiar și acum DNA pare preocupată de imagine. (...) Dacă vrea să readea credibilitatea instituției, Laura Codruța Kovesi trebuie să facă pasul înapoi. DNA nu stă într-o singură figură și nici nu ar trebui să stea așa. Asistăm la o decridibilizare tot mai mare a instituției. Datele din dosarul ‘Insula Belina’  erau cunoscute de 4 ani. Până acum, ancheta trebuia să fie finalizată. Îmi este teamă că undeva a existat un pact făcut, la o partidă de tenis poate, între acești oameni”, a spus deputatul Ungureanu, potrivit Antena 3, care citează ps news.

După câteva ore, Emanuel Ungureau a revenit cu precizări pe Facebook: „Dragii mei, nu am atacat niciodată DNA! Nu am atacat-o pe doamna Kovesi. Nu am cerut schimbarea ei. Au fost scoase din context niste declaratii pe care le-am oferit pentru un site de știri. Să fie limpede, în luna februarie am depus o sesizare la DIICOT împotriva lui Dragnea pe fondul suspiciunilor legate de afacerile lui cu Tel Drum și mai apoi o plângere la ANI împotriva aceluiași personaj sinistru. Am spus de asemenea că nicio instituție nu ar trebui să stea intr-un singur om. Susțin același lucru! Nu cred că poate fi pusă la îndoială buna mea credință și lupta pentru o justiție independentă! De ani de zile lupt cu mafia din sistemul medical, mult timp am fost singur. Solicit instituțiilor statului să își facă datoria cu onestitate!”

Și pentru ca dezmințirea să fie completă, Emanuel Ungureanu a revenit cu o declarație pe holurile parlamentului. VIDEO:

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.