Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, cu gândul la anticipate. Cătălin Drulă: 'Dacă nu se poate rezolva criza politică altcumva, e corect să ne întoarcem către electorat'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catalin Drula

PSD și AUR au anunțat în ultimele săptămâni, în repetate rânduri faptul că susțin organizarea de alegeri anticipate, pe fondul crizei politice. Un astfel de scenariu nu este respins nici de USR, punct de vedere exprimat de către Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor și noua propunere pentru Cabinetul Cioloș.

„Alegerile anticipate eu cred că pentru România nu sunt de dorit, dar dacă nu se poate rezolva criza politică altcumva, este un mecanism constituțional care trebuie pus în practică. Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat și să spună oamenii prin vot.

Acum, eu nu cred că sunt de dorit, oricum cred că nu se pot organiza mai devreme de patru luni de la momentul căderii unei prime propuneri de premier, deci suntem cel puțin la patru luni și câteva zile de această declanșare ce ar putea avea loc mai degrabă în primăvară, trecând peste situația pandemică – până în primăvară sperăm să ne aflăm și într-o situație pandemică mai bună”, a declarat Cătălin Drulă, la Digi 24, întrebat dacă alegerile anticipate sunt o variantă pentru USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.