Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR dă replica după ce protestatarii au fost comparaţi cu minerii din 1990: 'Este regretabil...'

usr uniunea salvati romania

Preşedintele USR, Dan Barna, susţine că este „regretabil” că deputatul UDMR, Marton Arpad, compară aducerea minerilor din 1990 cu protestele cetăţenilor faţă de modificările la legile Justiţiei.

„E regretabil faptul că domnul Marton Arpad confundă ceea ce s-a întâmplat în ‘90, aducerea unei componente sociale muncitoreşti ca să bată locuitorii Capitalei, pentru că asta s-a întâmplat în ’90, cu o manifestare civică a cetăţenilor oraşului împotriva unui abuz de drept, împotriva unui abuz prin care se încearcă ciuntirea Justiţiei. Este... nu mă aşteptam. Într-adevăr, sunt cel puţin surprins ca domnul Marton Arpad să compare cetăţenii care protestează de la OUG 13 încoace împotriva acestei manifestări fără precedent de sabotare a Justiţiei, care se întâmplă în Parlament sub majoritatea PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR şi cu sprijinul domnului Marton Arpad în mod explicit cu minerii. E absolut incredibilă comparaţia”, a precizat, Barna, pentru MEDIAFAX.

Deputatul UDMR Marton Arpad i-a comparat joi pe protestatarii care au manifestat miercuri seara în faţa Palatului Parlamentului cu minerii veniţi în 1990 în Bucureşti, iar pe cei de la USR i-a comparat cu Ion Iliescu, potrivit news.ro.

”Eu mi-am adus aminte de iunie 1990 când, deşi nu i-a cehmat, Iliescu le-a mulţumit minerilor pentru că au venit să apere statul de drept”, a mai spus el în comisia parlamentară specială pentru legile justiţiei.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei a făcut ANUNŢUL. Unde va construi Guvernul două noi penitenciare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.