Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR ia în calcul depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva guvernării PSD

rfi.ro
barna

Președintele USR, Dan Barna a declarat, marți, într-o conferință de presă că este „foarte probabil” ca partidul său să ia în calcul depunerea unei noi moțiuni de cenzură în următoarea sesiune parlamentară, pentru că oprirea guvernării PSD este o prioritate zero pentru România, potrivit mediafax.

Citește și: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

„Foarte probabil da, pentru că noi consideram că independent de orice, prioritatea zero pentru România este ca acest guvern care nu guvernează pentru această țară să plece de la conducerea statului”, a declarat președintele USR, Dan Barna, marți într-o conferință de presă.

Și liderul PNL Ludovic Orban a anunțat, marți că partidul pe care îl conduce ia în calcul depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune.

“Vom continua odată cu începutul sesiunii parlamentare cu activitatea noastră de a-i convinge pe parlamentarii din zona puterii, parlamentarii PSD, ALDE, UDMR că fac un rău imens României dacă mai țin în viață acest Guvern care este total incapabil să facă bine României”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Ultima moțiune de cenzură a partidelor de opoziție, intitulată „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, a fost depusă în decembrie 2018 și a fost respinsă de plenul reunit al Parlamentului. Este a doua moțiune de cenzură a opoziției împotriva Cabinetului Dăncilă respinsă în Legislativ, după cea din luna iunie a anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.