Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR îl bagă în corzi pe Marcel Ciolacu: Ai trăit toată viața din sinecuri de la stat

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, de faptul că toată viața ar fi trăit din sinecuri de la stat și nu înțelege cum funcționează economia de piață.

"Domnule Marcel Ciolacu, câte ore ați lucrat la privat? Să îi numești „tiriplici” pe toți cei care susțin cota unică, arată că nu înțelegi nimic din economie.

Ar fi și greu, în condițiile în care primul loc de muncă a fost la vârsta de 34 ani - și atunci în propria „firmă”. Ar fi și greu să vrei altceva decât noi taxe, atunci când toată viața ai trăit din sinecuri la stat. Mediul privat ține în spate întreaga economie a statului. Din banii plătiți de privați, Marcel Ciolacu a încasat salariul zeci de ani. P.S.: Ați văzut vreo reacție din partea PNL? Acel partid care încă se pretinde „liberal”, dar e sub papucul socialiștilor. Sugestie: faceți congres de schimbare a numelui. Scoateți cuvântul „liberal” din numele partidului", transmite Ionuț Moșteanu.

Citește și: Video - Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit pe tema Codului Fiscal: Arată ca în Evul Mediu, când Papa emitea bule unor oameni pentru privilegii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.